Wij organiseren lessen, workshops en bieden consulting-diensten aan in micromobiliteit.

Wij zijn op missie om onze steden aangenamer, rustiger en leefbaarder te maken door het gebruik van compacte en lichte elektrische voortbewegingstoestellen te promoten.

En wat vinden wij het leuk om ons op deze te verplaatsen.

Services


Academy

De Wheels Angels Academy is de perfecte plaats om alle verschillende elektrische voortbewegingstoestellen (monowheel, elektrische step en gyropode) op 1 plaats te testen en onder de knie te krijgen. Wij bieden zowel praktijk- als theorielessen aan en wij helpen u of uw bedrijf aan een persoonlijk en op maat gemaakte oplossing voor alle mobiliteitsproblemen.

Workshops

Onze workshops zijn bijzonder populair geworden, zowel als teambuildingactiviteit voor bedrijven, als eindeschooljaarsactiviteit voor scholen of als dagactiviteit in het privé leven. Iedereen heeft er nut bij om een manier te vinden om zich praktischer en aangenamer voort te bewegen in het dagelijkse leven!

Consulting

Indien u zich afvraagt of dat u beter een toestel huurt of aankoopt, welke verzekering u dient te nemen of indien u gewoon raad nodig heeft om het juiste toestel te kiezen dat het best in uw dagelijkse leven past, twijfel dan niet, maar contacteer ons!

The founder


Fred bonus lag aan de basis van de organisatie van de Belgium roller parade, hij is een gediplomeerd inlineskate lesgever, hij stond in voor de opleiding van de Rollercops van de Belgische politie voor de begeleiding van de rollerparades en hij heeft alle elektrische voortbewegingstoestellen zelf getest!

Fred werkt ook samen met de Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) aan een onderzoek over mobiliteitsproblematiek en het nut van de elektrische voortbewegingstoestellen op deze, alle mogelijke vragen over de vooruitgang van de elektrische voortbewegingstoestellen, de wetgeving errond en hun verkeersveiligheid.

Frederic Bonus - Founder of Wheels Angels

Fred's Channels:

Contact


Stuur ons een bericht of bel ons op +32 (0)2 372 04 52.